Motoarele noastre pentru ideile voastre

Despre Kawasaki EFI

Despre Kawasaki EFI? Ce inseamna si la ce este util?

Control electronic integrat al acceleratiei

Raspunsul instantaneu la acceleratie ofera profesionistilor din gazon puterea maxima disponibila, in secunda in care este nevoie. Viteza este mentinuta pe gazon greu, iarba inalta si pe dealuri abrupte. Viteza lamei se mentine constanta, oferind o taietura mai curata la prima trecere. Obtineti mai multa munca – in mai putin timp – cu rezultate mai bune.

Despre motoarele Kawasaki EFI
Despre motoarele Kawasaki EFI

Motoarele Kawasaki EFI – Proiectate sa dureze

EFI-urile noastre functioneaza la standarde stricte, predeterminate, pentru performante optime de utilizare comerciala. Acest design necesita mai putini senzori si piese, ceea ce înseamna o întretinere mai simpla si upgrade-uri mai usoare.

Unitate de Control Electronic avansat (ECU)

Monitorizeaza continuu conditiile ambientale si performanta motorului pentru a oferi putere si eficienta optime in orice moment. Aveti incredere in functionarea eficienta a motorului, indiferent cât de grele sunt conditiile.

Kawasaki EFI – Injectie secventiala de combustibil

Livrarea de inalta precizie a combustibilului este gestionata in functie de conditiile motorului si de feedback-ul ECU. Puterea pe cursa si economia de combustibil sunt maximizate, oferind putere optima si eficienta a consumului de combustibil.

Protocolul de comunicație SAE-J1939 CAN

Integreaza perfect si eficient performanta motorului in timp real cu comenzile, senzorii si afisajele masinii de tuns iarba, permitând caracteristici avansate de operare pentru utilizatorul final.

Diagnosticare simpla si intuitiva in reteaua de service

Toate motoarele Kawasaki, inclusiv Kawasaki EFI au timpul de nefunctionare minimizat datorita sistemului de diagnosticare cu conector pentru computer sau tableta. Ofera depanare rapida, usoara si intretinere precisa, aducandu-va inapoi la lucru mai rapid.