Motoarele noastre pentru ideile voastre

TORO se bazeaza pe calitatea Kawasaki

Conditiile se schimba, astfel încat, oferind viteze diferite de cosire, masina poate fi reglata pentru a se potrivi cel mai bine cu conditiile actuale de vreme si gazon. Deoarece nu exista doi operatori la fel, transmisia cu 3 trepte permite, de asemenea, adaptarea masinii la diferiti operatori pentru un confort suprem.

TORO - powered by Kawasaki
TORO – powered by Kawasaki

Performantele si calitatea vor fi constante datorita puterii motorului Kawasaki care pune in miscare aceasta masina. Calitatea japoneza a motoarelor Kawasaki garanteaza calitatea rezultatelor pe parcursul intregii zile.

Reglati fin înaltimea de taiere cu ajutorul sistemului de reglare a înaltimii de taiere MatchCut™. Sistemul ofera setari de 3,2 mm si este ideal pentru utilizarea în zonele foarte îngrijite, unde sunt utilizate mai multe masini pentru a oferi o înaltime de taiere precisa si uniforma pe aceeasi zona.

Confortul operatorului si productivitatea se îmbina cu ghidonul ergonomic si ambreiajul cu lama de frana (BBC) pentru a face masina de tuns iarba confortabila si usor de utilizat.

Pentru gama completa de motoare Kawasaki Va invitam sa vizitati Magazinul de motoare!