Motoarele noastre pentru ideile voastre

Motoare Kawasaki cu 1 cilindru

Fiecare motor Kawasaki cu 1 cilindru este proiectate special pentru mașinile si echipamentele de tuns iarba standard profesionale. Motoarele noastre din seria FJ oferă durabilitate pe termen lung în care poți avea încredere.

Ce face un motor Kawasaki cu 1 cilindru sa fie deosebit?

Proiectat pentru durabilitate

Forta si rezistenta sunt incluse in fiecare motor. De la designul robust combinat al carterului pâna la segmente de piston cromate rezistente la uzura si garnituri cilindrice din fonta. Rulmentii de calitate asigura ca sarcinile mari ale motorului pot fi sustinute mai mult timp. Optati pentru modelule care o carcasa metalica rezistenta, oferind protectie si durabilitate maxima.

Motor Kawasaki cu 1 cilindru
Ce face un motor Kawasaki cu 1 cilindru sa fie deosebit?

Fiabilitate exceptionala

Profesionistii se pot baza pe un inceput de incredere al fiecarei lucrari datorita demarorului cu recul rezistent. Pentru o performanța fiabila pe termen lung, filtrele de aer sunt cu elemente duble si cu o captare ridicata a particulelor, iar sistemele de racire a motorului sunt protejate de ecranul de tocator rotativ care previne acumularea resturilor de iarba.

Performanta si productivitate

Taiati cu usurinta prin iarba dura datorita volantului rezistent si cu inertie mare. Terenul neuniform, unghiurile variabile si pantele sunt abordate usor si fiabil datorita sistemului nostru de lubrifiere sub presiune de inalta eficienta. Un ventilator cu zgomot redus si un esapament cu ton scazut fac zilele lungi mai confortabile, sporind productivitatea operatorului.

Timp de nefunctionare redus  – motoare Kawasaki cu 1 cilindru

Am facut filtrele de aer extrem de usor de accesat, fara instrumente necesare, permitand operatorilor sa efectueze verificari simple de întretinere la locul de munca. Oferim, de asemenea, optiunea unui rezervor de combustibil de mare capacitate pentru o functionare mai lunga între umpleri, maximizand timpul de taiere si rentabilitatea lucrarilor.


Motoarele Kawasaki cu 1 cilindru sunt preferate de
urmatorii parteneri OEM

Motoare Kawasaki cu 1 cilindru, in 2 timpi cu ax orizontal