Motoarele noastre pentru ideile voastre

Motoare V-twin de inalta performanta

Proiectate cu precizie pentru o fiabilitate de neegalat, aceste motoare V-Twin-sunt partenerul dumneavoastră suprem pentru îngrijirea gazonului la nivel profesional.

Despre motoare V-twin produse de Kawasaki

Durabilitate incredibila

Forta de lunga durata se afla in centrul V-Twin-urilor noastre. Carterurile si chiulasele sunt turnate sub presiune, folosind aluminiu de calitate auto. Arborii cotiti si captusele cilindrilor sunt din fonta de calitate forjata. Garniturile rezistenta industriala sunt utilizate pentru a rezista cerintelor utilizarii profesionale extinse.

Fiabilitate remarcabila

Proiectam solutii pentru putere fiabila in mașina dvs. an de an. Ecranul nostru de tocator rotativ previne acumularea de resturi de iarba, protejand sistemele de racire a motorului. Sistemul nostru de lubrifiere de inalta performanta mentine constant presiunea uleiului la optim pentru o viata mai lunga a motorului. Eliberarea automata a compresiei inseamna porniri fiabile, indiferent de conditii.

Putere si performanta

Camerele de ardere sferice si supapele de deasupra ofera eficienta si putere maxime, in timp ce sistemele superioare de filtrare a aerului asigura performante optime in utilizare. Fiecare motor V-Twin este testat inainte de a parasi linia noastra de productie, astfel incât sa puteti fi sigur de performanta Kawasaki renumita in intreaga lume a masinii dumneavoastra.

Cateva motoare V-twin Kawasaki