Motoarele noastre pentru ideile voastre

Motoare 2 timpi de incredere?

Motoarele 2 timpi Kawasaki TJ sunt cunoscute în întreaga lume drept alegerea profesioniștilor pentru alimentarea echipamentelor portabile de calitate.

Despre motoare Kawasaki in 2 timpi

Durabilitate exceptionala

Niciun detaliu nu este trecut cu vederea pentru a ne asigura ca motoarele noastre pot dura toata viata. Cilindrii cromati asigura o rezistenta exceptionala la uzura. Rulmentii si garniturile de inalta calitate maximizeaza durata de viata a motorului. Am proiectat o carcasa robusta pentru rezervorul de combustibil si oferim o optiune suplimentara de ambreiaj Heavy Duty pentru cele mai exigente niveluri de utilizare.

Operare confortabila

Un design usor si un raport putere-greutate de varf în clasa ajuta la realizarea usoara a sarcinilor dificile. Vibratiile sunt reduse la minimum prin prelucrarea personalizata a carterurilor si arborilor cotiti si prin echilibrarea dinamica aplicata la volantul TJ53E. Amortizoarele noastre cu tonuri joase permit operatorilor profesionisti sa lucreze mai confortabil pentru mai mult timp.

Pornire usoara

Pornirile usoare vin ca standard la motoare Kawasaki in 2 timpi datorita demarorului nostru Kawasaki Advanced Recoil si sistemelor incorporate pentru amorsare, aprindere electronica si sufocare/imbogatire usor de utilizat. Modelul nostru de motor in 2 timpi cu cele mai inalte specificatii vine, de asemenea, cu optiunea unui recul de tragere si mai usor, ceea ce face ca cele mai dificile lucrari sa fie usor de inceput.

Eficienta si productivitate

Proiectam motoare Kawasaki in 2 timpi care maximizeaza eficienta, imbunatatesc productivitatea si sporesc potentialul de profit al fiecarei zile lucratoare. Sistemul nostru stratificat de evacuare imbunatateste eficienta combustibilului, tragând aer proaspat prin motor la fiecare ciclu. Folosim segmente duble pentru piston pentru cea mai buna eficienta posibila de ardere, iar un rezervor de combustibil de mare capacitate inseamna mai putine opriri de umplere pentru profesionisti.


Ingineria optimizarii combustibilului

Tehnologia noastra de evacuare a aerului are ca rezultat un consum mai mic de combustibil, ceea ce inseamna o eficienta imbunatatita a consumului de combustibil, în timp ce reduce semnificativ emisiile.